Hyundai XF6300 5 axlig Hyundai Wia Fleroperationsmaskin

Om oss

AB Produktions Service APS är en finmekanisk verkstad som förser sina kunder med legotillverkning, montering och hela maskinbyggen.

Med kunder som SSAB, Sandvik, Scania, Ericsson, Micromatic ,System 3R & Westinghouse med flera  har vi visat att vi klarar av högt ställda krav på både pris och kvalitet. En förutsättning för detta är ett kontinuerligt samarbete med befintliga och potentiella kunder för att hela tiden utveckla relationerna så att alla parter är nöjda.

Historia

Vi är ett företag som har gjort oss kända inom den grafiska industrin tack vare våran egentillverkning av perforeringsmaskiner som vi distribuerar runt om i världen.

Under de senaste åren har Produktions Service expanderat, köpt in en ny modern maskinpark och knutit till sig ny personal med lång erfarenhet och brett kontaktnät.  Vi har utvecklats till en pålitlig partner åt en lång rad företag, och är främst aktiva inom: grafisk, läkemedel, telecom, stål och fordonsindustrin.

Nätverk och samarbetspartners

 En av våra styrkor är vårt nätverk av samarbetspartners. Tack vare dem kan vi ta på oss orders som sträcker sig utanför vår egen kapacitet och på så sätt tillfredställa våra kunders behov.

Testa och sätt oss på prov! Vi kanske kan göra era detaljer snabbare och till ett bättre pris än vad ni har idag, kvalitet får ni på köpet. Tack vare en modern maskinpark och rutinerad personal klarar vi det mesta.